Menu

Werkgebieden en toepassingen van stemsystemen / stemkastjes

Interactive Gaming
Een kennisspel in quiz-format. Deelnemers beantwoorden d.m.v. individuele stemkastjes inhoudelijke vragen over het bedrijf of een nieuw op de markt te brengen product met achteraf een scorelijst op individuele basis (wordt al veelvuldig toegepast bij lancering van nieuwe producten). Klik hier voor meer info over stemkastjes huren.

Positiebepalingen
Aan de hand van bijvoorbeeld het INK-managementmodel of Balanced Scorecard. Een uitstekend hulpmiddel bij het vaststellen van relevante kernindicatoren en tevens een interactief instrument voor de beoordeling van de gehele organisatie (cultuur).

Onderzoek naar klanten- en medewerkerstevredenheid
Een activiteit organiseren die aantrekkelijk is voor de deelnemers waarbij, na het gebruik van de stemkastjes, de meetresultaten van de deelnemers direct systematisch zichtbaar worden gemaakt.

Prestatiemeting en –sturing
Dit is een Hot Issue. Steeds meer zelfstandige afdelingen van een organisatie worden afgerekend op hun prestaties, waarbij de competenties, ook die van de individuele medewerkers, op een interactieve manier worden getest.

Human Resource Management (HRM)
Een deel van de selectiemethoden betreft interactief assessment. Een interactief assessment geeft een volledige set aan hulpmiddelen aan voor de analyse van vaardigheden van de individuele medewerker, maar ook die van het management.

Kennisassessment 
Er kan bij groepen direct worden getoetst of de overgedragen leerstof is begrepen, zowel collectief als individueel of groepsgewijs. Tevens bestaat de mogelijkheid om de scores van de individuele deelnemer (top down selectie), de gemiddelde score van de deelnemers in een bepaalde groep (b.v. de afdelingen Front Office tegen Back Office) of de gehele groep te bekijken. (Persoonlijke) Assessmentverslagen kunnen eventueel na het gebruik van ons stemsysteem worden uitgereikt.

Marktevaluatie
Op eenvoudige wijze kan met het stemsysteem en stemkastjes diepgaand marktonderzoek worden uitgevoerd.

Consensus
Met behulp van een gestructureerde vragenlijst kan efficiënt consensus worden vastgelegd door gebruik van één van onze stemsystemen. Op eenvoudige wijze kan hiermee worden bekeken of er draagkracht is voor een idee of plan.

Responsemeting 
Resultaten worden direct getoond en teruggekoppeld waardoor de discussie vanuit de zaal wordt gestuurd. De deelnemer wordt zo actief bij de presentatie betrokken.

Opiniepeiling
Door de directe gegevensopslag kan hieraan altijd worden gerelateerd. Deze vergelijking is zowel na alsook tijdens de discussie mogelijk. Daarnaast kan er een vergelijk worden gemaakt met eerder opgeslagen gegevens (van andere groepen) of met bijvoorbeeld de uitkomsten van een landelijk onderzoek.

Vragen of opmerkingen over onze stemsystemen?

Heeft u vragen of opmerkingen over het huren van onze stemkastjes en stemsystemen? Geen probleem, wij staan u graag te woord! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Ga naar contact

Onze klanten

Wij hebben onder andere voor onderstaande bedrijven projecten uitgevoerd:

Klanten

Stel uw vraag!

Heeft u vragen of opmerkingen? En wilt u dat wij u terug bellen? Geen probleem!

Als u het onderstaande formulier invult zullen wij zo spoedig mogelijk reageren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.