Menu

Veel gestelde vragen

Op deze pagina vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen aan Intervote. Kunt u uw antwoord hier niet vinden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wat is IVS®?
Interactive Voting system. Een interactief elektronisch onderzoeks-opiniesysteem waarmee ter plekke via stemkastjes kennis en opinies kunnen worden gemeten in situaties waar respondenten op een locatie bijeen zijn. De keypad is het meest kenmerkende onderdeel van het IVS®; (Interactive Voting System). De deelnemers selecteren hiermee hun voorkeur. De daaruit voortvloeiende gegevens worden direct opgeslagen, verwerkt en vertoond.

Hoe ziet zo’n voorgelegde stelling eruit op een scherm?
Een voorbeeld van een stelling met de beoordeling van de deelnemers, zoals geprojecteerd wordt tijdens een bijeenkomst en een rapportagemethode in het managementrapport treft u in onze offertes aan.

Wat is IFS®?
(Immediate Feedback System) bestaat uit geautomatiseerde, statistische modules die extra functionaliteit aan het stemsysteem geven.

Rapportage?
Achteraf ontvangt de opdrachtgever een managementrapport in kleur met daarin de behaalde resultanten zoals geprojecteerd tijdens de stemming, eventueel uitgebreid met andere statistische waarden zoals, gemiddelden enz.

Hoe werkt het grafisch met logos?
Een maatwerk-achtergrond voor de projectie van de resultaten behoort tot de mogelijkheden alsmede integratie van “bestaande” computer presentaties. Bedrijfslogo-gebruik valt in het standaardpakket van de modules.

Hoe werkt de IVS Lite keypad?
De IVS Lite keypad is een draadloos keypad die via radio met de ontvanger communiceert.
Voorzien van een eenvoudig display dat de keuze weergeeft en 10 toetsen om een stem uit te brengen is de keypad zeer geschikt voor praktisch elke interactieve bijeenkomst. Identificatie is mogelijk door middel van het nummer van de keypad. Daarmee kan deze ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld een quiz.

Vragen of opmerkingen over onze stemsystemen?

Heeft u vragen of opmerkingen over het huren van onze stemkastjes en stemsystemen? Geen probleem, wij staan u graag te woord! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Ga naar contact

Onze klanten

Wij hebben onder andere voor onderstaande bedrijven projecten uitgevoerd:

Klanten

Stel uw vraag!

Heeft u vragen of opmerkingen? En wilt u dat wij u terug bellen? Geen probleem!

Als u het onderstaande formulier invult zullen wij zo spoedig mogelijk reageren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.