Menu

Stemsysteem huren?

Stemsystemen (met losse stemkastjes) worden ingezet om bijeenkomsten interactief te maken. Dit maakt een bijeenkomst/congres/vergadering interessanter voor de genodigden en organisatie. Interactieve stemsystemen van InterVote zijn in te zetten voor groepen tot 4000 deelnemers. U kunt zonder moeite tot 4000 stemkastjes huren met onze persoonlijke en ervaren begeleiding.

Stemsysteem huren met draadloze stemkastjes

U kunt nu bij InterVote een compleet stemsysteem huren. Een stemsysteem bestaat uit een computer, zender en het aantal te gebruiken stemkastjes. De stemkastjes zijn draadloos en kunnen dus makkelijk verspreid worden in een ruimte. Mocht u dus in een grote vergaderruimte zitten zult u dus zonder probleem de gehele zaal bereiken!

Stemsysteem huren voor uiteenlopende gelegenheden

Veelal worden onze stemsystemen ingezet bij vergaderingen, verkiezingen, personeelsbijeenkomsten, partijbijeenkomsten, gemeenten en het onderwijs. De toepassingen zijn namelijk zeer uitgebreid. Denk hierbij aan stemmen voor een persoon of werkwijze, vragen beantwoorden, mening delen of een leuke quiz.

Onze stemsystemen zijn flexibel qua groepsgrootte en qua functionaliteit.

Voordelen van een draadloos stemsysteem

Interessant voor management of organisatie is de mogelijkheid om informatie op een anonieme wijze te vergaren. Is er draagvlak voor een besluit of richting, hoe denkt het personeel of opdrachtgever over onze werkwijze, waar denkt het publiek of de doelgroep het meeste over na?

De anonieme, interactieve terugkoppeling die u via het stemsysteem krijgt, kunt u naderhand, maar ook direct visualiseren op het projectiescherm.

Vragen of opmerkingen over onze stemsystemen?

Heeft u vragen of opmerkingen over het huren van onze stemkastjes en stemsystemen? Geen probleem, wij staan u graag te woord! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Ga naar contact

Onze klanten

Wij hebben onder andere voor onderstaande bedrijven projecten uitgevoerd:

Klanten

Stel uw vraag!

Heeft u vragen of opmerkingen? En wilt u dat wij u terug bellen? Geen probleem!

Als u het onderstaande formulier invult zullen wij zo spoedig mogelijk reageren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.